top of page

Service = Service!

Je wil een website die er staat, dit zonder zorgen en betaalbaar. Wel daar zorg ik voor. Ik kijk en luister wat je wensen zijn en ga dan aan de slag. Wil je een mail ingesteld hebben? Ook dit is standaard bij mij en bovendien kom ik dit op al uw toestellen instellen, zodat je zelf niet met vragen of een heuse zoektocht moet beginnen. Heb je een idee of wil je wat veranderen binnen je website? Geen probleem, geef mij een belletje of een mail en dit zal aangepast worden. Dit is namelijk inbegrepen in de prijs van het servicepakket. Voor zorgeloze service betaal je dus niks extra!

Maak vandaag nog een afspraak of kom langs.

Scherpe prijs

Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor de bouw van jouw website
Onze prijzen zijn heel budgetvriendelijk. Steeds vaste bedragen zorgen dat je altijd weet wat de exacte kosten zijn, zonder poespas.
Wij zijn transparant en duidelijk zodat er weinig ruimte tot misverstanden is en een elke dag werken aan een creatieve samenwerking.

*Maandelijks?

Is het jaarbedrag toch iets te hoog gegrepen of pas opgestart? Geen probleem, dit kan ook maandelijks. Zelfde service en overzichtelijke betalingen.

Zo betaal je voor een SMALL + SERVICE het eerste jaar 31, 25 €/maand.

Vanaf 2de jaar slechts nog 14,58 €/maand

Goedkoop?

Hoe komt het dat wij dergelijke scherpe prijzen kunnen aanbieden?

Wij richten ons op lokale kleinere bedrijven en KMO's die visueel aanwezig willen zijn op het internet, dit met een gepersonaliseerd mailadres. Een website hoeft niet altijd hightech te zijn, maar een verlengstuk van uw winkel en/of persoonlijkheid.  

bottom of page