top of page

Hello

Mag ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Mike, het creatieve brein achter The ClickFactory. Eerlijkheid en betaalbaarheid staan bovenaan mijn lijstje.

Daarom ben ik gestart met het bouwen van zeer goede en mooie websites, dit voor een eerlijk en correct tarief. Bovendien haal je niet enkel een websitebouwer in je zaak, maar ook een polyvalent IT-er die er altijd staat wanneer je een vraag hebt.

Waarom ben je hier?

De meeste handelaren zijn echte doe-het-zelvers en proberen van alles uit om toch iets presentabel te maken of laten iets maken door "iemand die wel iets van computers kent", dit meestal vanuit financieel oogpunt. Prijzen die worden getoond op het internet zijn inderdaad om achterover te vallen!

Niet bij mij. Waarom? Wel, in eerste instantie kijk ik wat je effectief nodig hebt. In de meeste gevallen is een basis website meer dan voldoende, zonder tralala. Wat ben je met een shop als je het niet nodig hebt? Een blog, om na twee maand niet meer te gebruiken? Een inschrijving voor een nieuwsbrief, terwijl je dit na de eerste keer niet meer gebruikt, omdat er geen nieuws of geen tijd voor is?Daarom doe ik het anders. Ik maak een statische website voor jou en voorzie ook het onderhoud.


Mijn werkwijze is zeer simpel: een betaalbare website waar je echt iets aan hebt! Een mailadres die werkt en op al je toestellen word geïnstalleerd. Wil je gedurende het jaar iets aanpassen of iets extra in de verf zetten, dan ben ik er om dit voor jou te doen. Simpel toch?

bottom of page